AMPA Roser Capdevila | Gran Recapte d’Aliments
18274
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18274,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.1444666597,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Col·laboració

El Gran Recapte d'Aliments

Data

November 25, 2016

Categoria
Activitats
Descripció

Hola famílies!

 

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es durà a terme el divendres 25 i dissabte 26 de novembre durant tot el dia, simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya a molts municipis de Catalunya, entre ells Polinyà.

Al nostre municipi es realitzarà en tres supermercats i encara són necessaris voluntaris per donar suport a la campanya.

Si us interessa poder col·laborar durant alguna franja horària d’aquests dos dies, us podeu inscriure a la web www.granrecapte.com. Només heu de triar la localitat de Polinyà, escollir els punts de voluntariat i horaris que us interessin i indicar les vostres dades personals i de contacte.

Un cop us apunteu, els coordinadors contactaran amb vosaltres per donar-vos més informació sobre l’activitat.

Animeu-vos a col·laborar!